Mivel foglalkozunk

Az ED&F MLP Hungary kft., mint az ED&F MAN Csoport első magyarországi  leányvállalata, 2015 elején alakult. Már az azt megelőző évben is forgalmaztunk folyékony takarmányokat Magyarországon, ezt viszont még közvetlenül a csehországi testvércégünk bonyolította. A cég hivatalos magyarországi indulása egybefonódik a Westway® márkanév bevezetésével amely egy teljesen új megközelítést és minőségileg új kategóriát teremtett a folyékony takarmányok addigi piacán.

A megszerzett tapasztalataink és a folyamatos termékfejlesztésünk eredményeképpen egyre inkább meghatározó szerepet töltünk be termékeinkkel a kérődző szarvasmarhák takarmányozásában.

Az eddigi működésünk elsősorban a közvetlen telepi takarmányozásban elfoglalt pozícióink erősítésére fókuszált, de mostanra már versenyképes ajánlatokkal szolgálunk olyan szegmensek számára is mint pl. a takarmánygyártók vagy az organikus termékekre szakosodott cégek.

A vevőinkkel való szoros együttműködés és a technológiai innovációk azonnali alkalmazása képezik stratégiánk alapkövét. Országos lefedettségünk lehetővé teszi, hogy újdonságaink bárkihez a lehető legrövidebb idő alatt elérjenek, sőt ez alól a határon túli területek sem kivételek.

A vezető üzemünk Chropyne-ben (Csehország) található ahol a legtöbb többkomponensű termékeinket gyártjuk.

Termékeinkkel és az általunk nyújtott megoldásokkal kapcsolatban kérjük keressen bennünket