Rövid bevezető

A biztonságos és minőségi termékek elengedhetetlenek az Ön vállalkozásának. Éppen ezért kizárólag olyan beszállítókkal dolgozunk, amelyek megfelelnek cégünk magas elvárásainknak, illetve rendszeresen auditáljuk is őket. Ez vonatkozik mind az alapanyagbeszállítóinkra, mind pedig a velünk dolgozó szállítmányozási cégekre is.

A teljes ellátási láncunkat szigorúan ellenőrzött anyagbeszerzéssel,  minőségellenőrzési és termékbiztonsági eljárásokkal kezeljük.

A chropyne-i üzemünk rendelkezik az ISO 9001-2015-ös minőségbiztosítási tanúsítvánnyal.

Kockázatkezelés

Kockázatkezelési rendszerünk képes azonosítani és értékelni az egészségügyi, biztonsági és környezeti jellegű kockázatokat és megállapítani ezen termékekre, folyamatokra és a kapcsolódó tevékenységekre gyakorolt hatását.

Ezen folyamatokról az Egészség/Biztonság/Környezetvédelem és Minőségi osztályunk gondoskodik. Az eljárás magában foglalja a termékbiztonsági adatlap megvizsgálását a potenciális egészégügyi és biztonsági kockázatok és a lehetséges környezetvédelmi hatások azonosítását. Az Egészség/Biztonság/Környezetvédelem és Minőségi osztály mindenkor figyelembe veszi hatályos jogszabályokat és rendelkezéseket.

lab technician